Välj rätt vandring!
VF:s vandringar är av olika längd och svårighetsgrad. Information om de olika vandringstyperna finns på sidan
Om vandringarna. Där hittar du även praktiska råd om klädsel, utrustning m.m. Långa och medellånga vandringar fordrar god kondition.

 

OBS! Bidra gärna med dina bilder (länk)

 

På grund av ett beklagligt misstag kom listan med telefonnummer till VF:s ledare inte med i det medlemsutskick som gjordes i mitten av december. De flesta ledares telefonnummer finns i kalendern för 2018. Den som önskar en uppdaterad lista kan höra av sig via e-post till eva.tetzell@gmail.com eller tfn 073-613 23 68. / Eva

 

Söndagen den 20 januari

Kort vandring ca 11 km med Monica Modigh från Alvik till Stadshuset. Samling kl. 10 på Alviks torg. Två raster. Ta med broddar och matsäck.

Lång vandring ca 22 km på Djurgården med Maria Brunn. Vandringen är av urban karaktär, och går mest på småvägar. Start vid Dramaten (trappan) kl 08.45. Slutmål Karlaplan. 1-2 raster beroende på väder. Ta med broddar och matsäck.

 

Söndagen den 27 januari

Kombinerad kort och medellång vandring med Lennart Navell i Stäket-området. Kort ca 10 km, medel ca 15 km. Kort slutar vid Kajsas Hof, medel i Kungsängen. Båda börjar i norra Stäket. P-tåg går från Stockholm City 09.16 mot Bålsta till Kallhäll vidare med buss 548 till Norra Stäket. Vid Kajsas Hof finns buss mot Kallhäll . En rast för korta vandringen och två för medel.

 

Observera 

* Deltagande i VF:s vandringar sker på egen risk
* Alla raster är uteraster, om inte annat anges ovan
* För information om anslutningsresor, använd SL:s reseplanerare